Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Rebound World trampolinepark opent op zaterdag 17 december haar deuren

Zwolle – De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de Ossenkamp 3 om de grote lege hal om te toveren tot deze energieke plek waar fun en sport op een uitdagende manier gecombineerd wordt.

In het trampolinepark is veel te doen! Naast het freejumpen zijn er speciale dodgeball en aeroballvelden, is er een gigantische airbag en kun je de mooiste slamdunks maken. Rebound World Zwolle opent om 12.00 uur haar deuren voor het publiek.

Denise Onderberg, manager van Rebound World Zwolle; “Een trampoline park met internationale allure openen in de sportstad Zwolle is een droom die uitkomt voor mij.
In de afgelopen dagen hebben we met het complete team alles getest, en kwamen we er zelf ook achter dat je naast blij ook heel erg fit wordt van trampoline springen. Een stevige work out met een hoge fun factor.”

Het trampolinespringen is een extreme sport. Denise Onderberg legt uit: “De mensen die komen jumpen krijgen eerst een veiligheidsvideo te zien voordat ze het park betreden. In het park zorgen onze Court Monitors er voor dat iedereen veilig kan springen. Daarnaast begeleiden zij de dodgeball en aeroball wedstrijden en geven ze de jumpers tips en aanwijzingen.”

Het is aan te raden om op de website www.Rebound.world toegangskaarten te bestellen om zo teleurstellingen te voorkomen. De minimumleeftijd voor toegang tot het park is 6 jaar.

Maar niet getreurd want Denise verklapt: “Omdat het ook voor de jongere kinderen leuk en uitdagend is om trampoline te springen organiseren wij in de toekomst speciale ouder- en kindsessies. Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten!”

Rebound World is ook een nieuw adres in Zwolle voor zakelijke bijeenkomsten en feestjes. Het park heeft speciale feestruimtes voor (verjaardags)feestjes en het restaurant met panoramisch uitzicht op de trampolines is een prachtige locatie om van een hapje en een drankje te genieten. De combinatie van fun, energie en samen zijn!

“We zijn zo ver Zwolle. Wie komt er een sprong wagen? Jullie zijn van harte welkom!”

Rebound World opent deze maand ook haar trampolinepark in Montpellier Frankrijk. In de toekomst worden er op andere plekken in de wereld Rebound World trampolineparken geopend.

Gerelateerde artikelen

Back to top button