Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoorpagina

Woensdag bekerkoorts in Zwolle!

Zwolle – Woensdag speelt PEC Zwolle in de achtste finale van de KNVB Beker thuis tegen FC Utrecht. De kaartverkoop voor dit duel is inmiddels in volle gang. Wil jij er ook bij zijn? Hieronder lees je hoe je aan een entreebewijs komt.

PEC Zwolle – FC Utrecht
Achtste finale KNVB Beker
Woensdag 14 december 2016, 18.30 uur
MAC3PARK stadion, Zwolle

Seizoenkaarthouders

Heb jij een seizoenkaart van PEC Zwolle, dan kun je online of in de Fanshop maximaal drie kaarten kopen (inclusief eventueel eerder eigen teruggekochte plek). Supporters vanaf 17 jaar betalen € 10,00 voor een ticket, terwijl jongeren tot en met 16 jaar slechts € 5,00 hoeven te betalen.

Clubcardhouders

Heb jij een clubcard van PEC Zwolle, dan kun je online of in de Fanshop maximaal drie kaarten aanschaffen. Supporters vanaf 17 jaar betalen € 12,50 voor een ticket, terwijl jongeren tot en met 16 jaar € 7,50 hoeven te betalen.

Gratis Clubcard

Indien je niet in het bezit bent van een seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle, dan kan je op vertoon van je legitimatie uit de regio Zwolle maximaal drie tickets aanschaffen in de Fanshop (prijzen clubcardhouders). Je krijgt dan tevens een clubcard ter waarde van € 7,50 cadeau.

Wedstrijddag

De stadionkassa’s gaan woensdag vanaf 17.00 uur open. Hier kan je terecht voor drie tickets met een geldige seizoenkaart, clubcard of legitimatiebewijs uit de regio Zwolle.

Supporters FC Utrecht

De verkoop van toegangskaarten aan uitsupporters verloopt via FC Utrecht.

Parkeren Sligro

Het is bij deze wedstrijd helaas niet mogelijk om jouw auto te parkeren bij Sligro Zwolle.

Bron: PEC Zwolle / PEC Zwolle TV

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren