Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

PvdA Zwolle naar de Wipstrik en Berkum

Zwolle – De Partij van de Arbeid Zwolle bezoekt zaterdag 2 april de Wipstrik en Berkum. Vanaf 11:00 uur gaan leden van de PvdA de wijken in om met bewoners in gesprek te gaan.

Fractievoorzitter Eefke Meijerink bendrukt het belang om met de bewoners in gesprek te zijn: “Voor de PvdA is dit bezoek een manier om in contact te komen met bewoners en hen te vragen wat hun beleving is bij de komst van een azc. Ik vind het belangrijk om dat zelf van hen te horen.” Overigens hebben in de afgelopen weken verscheidene raadsleden van de PvdA al veel contact gehad met wijkbewoners. Verder hebben zij de verschillende bijeenkomsten over het azc bezocht.

Meijerink: “Maar niet iedereen gaat naar zo’n bijeenkomst of neemt contact op met de raad. Omdat wij het belangrijk vinden om alle geluiden van wijkbewoners te horen, trekken we zaterdag de wijk in, om te luisteren naar wat bewoners te zeggen hebben.”

De PvdA is zaterdag vanaf 11:00 in de wijken te vinden. Heeft u vragen of opmerkingen? Kom gerust langs en spreek een van de leden aan. Zaterdag geen tijd? Dan kunt u de partij mailen op zwolle@pvda.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button