112 nieuwsNieuws uit Zwolle

Politie nog steeds op zoek naar daders van beroving aan Vornkenstraat

Zwolle – De politie is nog steeds op zoek naar de drie mannen die op 5 december een jonge maaltijdbezorger hebben beroofd. De mannen dwongen hem zijn portemonnee af te geven, toen hij net een bestelling had bezorgd aan de Vornkenstraat.

Toen hij weer op zijn scooter wilde stappen, kwamen de mannen aanrennen vanuit de Mombaerstraat. “Hij was zo bang dat hij in elkaar geslagen zou worden dat hij de portemonnee heeft afgegeven”, vertelt politiewoordvoerder Jan Thijs van Hemmen.

https://www.youtube.com/watch?v=2oEZmuyF-Pw&feature=youtu.be

Drie getinte mannen

De drie mannen zijn tussen de 20 en 25 jaar oud. Alle drie zijn ze getint. Twee van hen hebben een normaal postuur, de derde is lang en tenger en heeft kroeshaar.

Een van hen droeg een zwarte trainingsbroek en een witte pet met zwart logo. Een andere man droeg een donkerblauwe jas met bontkraag van het merk Canada Goose.

“Ze zijn na de beroving weggerend via de Mombaerstraat naar de Van Schoonhovenstraat. We hopen dat iemand op pakjesavond, 5 december, iets van die rennende mannen heeft gezien”, zegt Van Hemmen.

Tips?

Wie meer weet over de beroving of een idee heeft wie de mannen zijn, wordt verzocht te bellen met de tiplijn van de politie: 0800 – 6070 (gratis nummer). Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button