Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

[UPDATE] PEC Zwolle is geland in Zuid Afrika voor trainingskamp

UPDATE

Na een prima vlucht heeft PEC Zwolle de voeten weer op de grond staan. Ze gaan nu met de bus naar Stellenbosch. Morgenochtend is de eerste training.

 


Zaterdagochtend is PEC Zwolle in alle vroegte vertrokken richting Zuid-Afrika voor het trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Net zoals vorig seizoen verblijft de eerste selectie op de Stellenbosch Academy of Sports, gelegen onder de rook van Kaapstad.

Vorig jaar heeft PEC hier tijdens de winterstop ook haar trainingskamp gehad. Toen waren Mokotjo en Dean Partricio de twee Zuid Afrikanen in de selectie.

Oefenwedstrijden Zuid Afrikaanse Santos en Ajax Cape Town

Naast de vele trainingen, tijdens het kamp, staan er ook twee oefenwedstrijden op het programma. Dinsdag wordt er om 19.30 uur gespeeld tegen het Zuid-Afrikaanse Santos, terwijl zaterdag een ontmoeting met Ajax Cape Town op de planning staat.

Beide wedstrijden worden gespeeld in het Coetzenburg Stadium, gelegen op het terrein van de Stellenbosch University.

Townships

PEC zal naar verwachting ook twee townships bezoeken en  krijgen de coaches in de Cape Winelands regio een KNVB Coaching course.

Tomás Necid, Trent Sainsbury en Mustafa Saymak zullen niet deelnemen aan het trainingskamp. Necid gaat met zijn eigenlijke werkgever CSKA Moskou naar Malaga,  Trent Sainsbury speelt op dit moment de Azië Cup met Australië en Saymak is uit de roulatie met een knieblessure.

De 23-koppige selectie:
Hahn, Begois, De Jong, Van Polen, Lam, Broerse, Van der Werff, Van Hintum, Labylle, Bjelica (proefspeler), Blackson, Ehizibue, Pereira, Drost, Nijland, Rienstra, Thomas, Brama, Dekker, Marinus, Moro, Ferfelis en Lukoki.

 

 

#flight to #southafrica #tk ✈️☀️⚽️ Een foto die is geplaatst door Jesper (@jesperdrost) op

 


Gerelateerde artikelen

Back to top button