KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbalZorg & Welzijn

PEC Zwolle verrassing voor alleenstaande ouderen

Zwolle – PEC Zwolle United laat aan het eind van 2023 opnieuw haar maatschappelijk hart spreken voor alleenstaande ouderen, door ze te verrassen met een heerlijk feestdagenpakket. De dankbaarheid die zij in eerdere edities bij het bezorgen mochten ervaren, geeft aan dat de aandacht voor deze ouderen meer dan welkom is. Zij kijken weer uit naar bijzondere ontmoetingen.

In de laatste week van het jaar gaan ze op pad om de feestdagenpakketten te bezorgen in Zwolle en de wijde regio. Deze actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Schuttelaar Wijnen & Geschenken en maatschappelijk partner DHL Cares.

Voor wie?

Zij willen het PEC Zwolle feestdagenpakket laten toekomen aan een specifieke doelgroep, namelijk de alleenstaande oudere die nog op zichzelf woont. Ze beseffen zich terdege dat mensen die in een woonzorgcentrum wonen zich ook best wel eens alleen voelen, maar die kunnen toch wat meer terugvallen op de mensen binnen de zorginstelling.

Oproep en aanmelding

Ken jij iemand die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit feestdagenpakket? De oude buurvrouw verderop in de straat, waar nooit meer iemand op bezoek komt. Of de opa die zijn kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze niet naast de deur wonen. Je kunt iemand nomineren door online een aanmeldformulier in te vullen op: www.peczwolle.nl/feestdagenpakket

Vermeld op dit formulier waarom jij vindt dat juist die persoon het verdient om een PEC Zwolle feestdagenpakket te ontvangen. Een goede argumentatie geeft de doorslag, aangezien ze opnieuw veel aanmeldingen verwachten.

Ze hebben vijftig feestdagenpakketten klaar staan voor genomineerden uit Zwolle en de regio. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Dit kan tot en met woensdag 13 december a.s. Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf van ons een berichtje. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen.

Met deze actie hopen PEC Zwolle United, Schuttelaar Wijnen & Geschenken en DHL Cares een 50-tal ouderen een hart onder de riem te steken in deze feestmaand.

Schuttelaar Wijnen & Geschenken

Schuttelaar Wijnen & Geschenken is gestart met kerstpakketten net na de oorlog. Uiteraard is er sindsdien veel veranderd. Toch is de gedachte achter het kerstpakket niet verdwenen: waardering. Tegenwoordig is de keuze oneindig! Van wijngeschenken, online keuzeconcepten tot het vertrouwde traditionele kerstpakket. Het team van Schuttelaar Wijnen & Geschenken staat met hun creativiteit en organisatietalent klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw kerstpakketten. Kijk voor meer informatie op www.schuttelaarkerstgeschenken.nl

DHL Cares

DHL Cares verbindt collega’s, partners en klanten. Vanuit de pijlers GoGreen, GoHelp en GoTeach zetten zij zich in voor de eigen vrijwilligersprojecten. Daarnaast ondersteunt DHL bestaande maatschappelijke initiatieven van medewerkers en organisaties. Dit doet DHL niet alleen door hun mensen in te zetten, maar ook door bij te dragen op het gebied van logistiek, communicatie en financiën. De helpende handen van de medewerkers maken DHL Cares.

PEC Zwolle United

PEC Zwolle United is het maatschappelijk hart van PEC Zwolle en ANBI-stichting Regio Zwolle United. PEC Zwolle is meer dan voetbal en besteedt daarom veel aandacht aan maatschappelijke betrokkenheid in de stad en de regio. Door het bundelen van allerlei maatschappelijke activiteiten zijn ze in 2010, met ondersteuning van diverse partners, gestart met PEC Zwolle United. Speciaal voor mensen die een extra steuntje in de rug verdienen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button