Nieuws uit ZwollePEC ZwolleVoorpagina

PEC Zwolle huurt Djavan Anderson

Zwolle – PEC Zwolle heeft op de slotdag van de winterse transferwindow nog een speler aan de selectie toegevoegd. Djavan Anderson (26) wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van het Italiaanse Lazio Roma. De speler met een Nederlands en Jamaicaans paspoort is een rechtervleugelverdediger, die ook op de andere posities op de rechterflank uit de voeten.

Anderson maakte zijn eerste stappen op het veld van AFC en werd in 2010 opgenomen in de jeugdopleiding van Ajax. Zijn debuut in het betaalde voetbal maakte de rechter vleugelverdediger in 2015 voor AZ. Daarna kwam Anderson in Nederland nog uit voor SC Cambuur. In 2017 vertrok de speler naar Italië waar hij voor Bari ging spelen. Daarna lijfde Lazio Roma Anderson in en werd de geboren Amsterdammer uitgeleend aan Salernitana en Cosenza. Nu keert Anderson dus terug naar Nederland.

Djavan Anderson: ,,Ik hoefde niet lang na te denken toen het voorstel kwam om voor PEC Zwolle te gaan spelen. De Eredivisie is een mooie competitie, waar ik al even aan heb mogen ruiken. Bovendien is er bij PEC Zwolle uitzicht op speeltijd en kom ik in een team met een heel helder doel. De trainer is duidelijk in wat hij verwacht, ik hoop veel te spelen en de club in de Eredivisie te houden.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button