Kunst & CultuurMuziekNieuws uit ZwolleVoorpagina

Legendarische rockband Claw Boys Claw komt voor optreden naar Hedon

HedonDe beruchte en beroemde Nederlandse rockband Claw Boys Claw komt op vrijdag 3 juni naar Zwolle voor een optreden in Hedon. De band speelde al meerdere keren voor een uitverkochte zaal in Zwolle. De kaartverkoop voor het optreden van de band rondom de charismatische frontman Peter te Bos is inmiddels van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en kompanen wil het maar niet lukken om verzadigd te raken, en dat is goed nieuws voor ons. Het nieuwe album Kite is uit en ze kunnen niet wachten om weer te gaan doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden. De band staat jaarlijks met hun hit Rosie in de Top 2000 en weet de laatste jaren een steeds hogere notatie te scoren.

De band speelde al meerdere keren op Pinkpop en wist in de jaren tachtig ook de belangrijkste Nederlandse muziekprijs ‘De Popprijs’ te winnen. Claw Boys Claw is al jarenlang een graag geziene gast in Zwolle en speelde al regelmatig in een uitverkochte Hedon.

—————————————————————————————————————

CLAW BOYS CLAW

Locatie : Hedon Zwolle
Wanneer : Vrijdag 3 juni 2022

Open : 19:30 uur

Aanvang : 20:30 uur
Entree : €22,00

—————————————————————————————————————–

Gerelateerde artikelen

Back to top button