KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

PEC Zwolle feestdagenpakket voor alleenstaande ouderen

Zwolle – PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club, gaat opnieuw alleenstaande ouderen verrassen met een heerlijk feestdagenpakket. Na de zeer geslaagde eerdere twee edities, met bijzonder mooie ontmoetingen, kan een vervolg niet uitblijven. De dankbaarheid die zij bij het bezorgen mochten ervaren, geeft aan dat de aandacht voor ouderen meer dan welkom is.

In de laatste week van 2022 gaan we op pad om de mensen te verrassen met het feestdagenpakket. Niet alleen in Zwolle, maar ook in de wijde regio. Deze actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Schuttelaar Wijnen & Geschenken en maatschappelijk partner DHL.

Voor wie?

Natuurlijk wil PEC graag zo veel mogelijk ouderen verrassen die het moeilijk hebben, maar dat gaat helaas niet. Daarom wil ze het PEC Zwolle feestdagenpakket laten toekomen aan een specifieke doelgroep, namelijk de alleenstaande oudere die nog op zichzelf woont. Ze beseft zich terdege dat mensen die in een woonzorgcentrum wonen zich ook best wel eens alleen voelen, maar die kunnen toch wat meer terugvallen op de mensen binnen de zorginstelling.

Oproep en aanmelding

Ken jij iemand die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit feestdagenpakket? De oude buurman verderop in de straat, waar nooit meer iemand op bezoek komt. Of de oma die haar kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze niet naast de deur wonen. Je kunt iemand nomineren door online een aanmeldformulier in te vullen op: www.peczwolle.nl/feestdagenpakket

Vermeld op dit formulier waarom jij vindt dat juist die persoon het verdient om een PEC Zwolle feestdagenpakket te ontvangen. Een goede argumentatie geeft de doorslag, aangezien we opnieuw veel aanmeldingen verwachten.

PEC heeft vijftig feestdagenpakketten klaar staan voor genomineerden uit Zwolle en de regio. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Dit kan tot en met woensdag 14 december a.s. Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf van PEC een berichtje. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen.

Met deze actie hopen PEC Zwolle United, Schuttelaar Wijnen & Geschenken en DHL een aantal ouderen een hart onder de riem te steken tijdens deze feestmaand.

Schuttelaar Wijnen & Geschenken

Schuttelaar Wijnen & Geschenken is gestart met kerstpakketten net na de oorlog. Uiteraard is er sindsdien veel veranderd. Toch is de gedachte achter het kerstpakket niet verdwenen: waardering. Tegenwoordig is de keuze oneindig! Van wijngeschenken, online keuzeconcepten tot het vertrouwde traditionele kerstpakket.

Het team van Schuttelaar Wijnen & Geschenken staat met hun creativiteit en organisatietalent klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw kerstpakketten. Kijk voor meer informatie op www.schuttelaarkerstgeschenken.nl

DHL Cares

DHL Cares verbindt collega’s, partners en klanten. Vanuit de pijlers GoGreen, GoHelp en GoTeach zetten zij zich in voor de eigen vrijwilligersprojecten. Daarnaast ondersteunt DHL bestaande maatschappelijke initiatieven van medewerkers en organisaties. Dit doet DHL niet alleen door hun mensen in te zetten, maar ook door bij te dragen op het gebied van logistiek, communicatie en financiën. De helpende handen van de medewerkers maken DHL Cares.

PEC Zwolle United

PEC Zwolle United is het maatschappelijk hart van PEC Zwolle en ANBI-stichting Regio Zwolle United. De organisatie is meer dan voetbal en besteedt daarom veel aandacht aan maatschappelijke betrokkenheid in de stad en de regio. Door het bundelen van allerlei maatschappelijke activiteiten zijn we in 2010, met ondersteuning van diverse partners, gestart met PEC Zwolle United. Speciaal voor mensen die een extra steuntje in de rug verdienen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button