LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Paprika’s en jongens en meiden bij signeersessie YouTuber Kalvijn in Aa-Landen

Door: Chantal Kuipers

Zwolle – Het is half negen zaterdagochtend. De eerste jongens en meiden staan voor de deur van de Bruna Dobbe te wachten op vlogger Kalvijn. De 22-jarige immens populaire vlogger, met bijna een miljoen volgers, komt zijn nieuwe boek van ‘Niks tot Clicks’ signeren.

Lange rij fans

Sophie is één van de zo ongeveer 150 fans die zaterdag speciaal voor Kalvijn zijn gekomen. Ze staat in de rij met haar moeder Maaike: “We zijn vanochtend om 8 uur vertrokken uit Elst om Kalvijn te kunnen zien.” Een aardige rit, want Elst ligt ongeveer negentig kilometer rijden van Zwolle. Sophie moest dan ook vroeg op op de zaterdag. “Om kwart over zeven, speciaal voor Kalvijn”, glundert fan Sophie.

Sophie uit Elst stond zaterdagochtend op kwart over zeven op om Vlogger Kalvijn te ontmoeten. Foto: ©Peter Denekamp

Paprika

Veel fans hebben cadeautjes meegebracht voor de YouTuber. Als echte fan koop je nog snel even twee rode paprika’s bij de supermarkt aan de andere kant en vraag je aan Kalvijn of er een paprika selfie gemaakt kan worden. Kalvijn is namelijk gek op deze rode groente en dat is te zien in zijn filmpjes waar hij allerlei gekke dingen met paprika’s uithaalt.

Van Niks naar Clicks

Ook de YouTuber zelf moest vroeg uit de veren. “We zijn vanochtend vroeg vertrokken vanuit Godlinze” vertelt Kalvijn. Op de vraag of het een echte plaats is antwoordt manager Diede “Ja, het is een dorpje in de provincie Groningen”. Ze grapt: “Daar komen de Goden vandaan.”

Ze doen een toer langs Bruna winkels om Kalvijn’s nieuwe boek ‘Niks tot Clicks’ te promoten. “Kelvin heeft het boek in 3 maanden tijd geschreven. Hij is er ongeveer dag en nacht mee bezig geweest.”, vertelt manager Diede. “Het een knappe prestatie om in drie maanden een boek schrijven, maar het leukste is dat mensen die het boek kopen kans maken om met Kalvijn op wereldreis te gaan.”

Bruna

Winkelmanager Karen van de Bruna in de Aa-landen is tevreden. “Ik schat dat er zeker 150 mensen zijn gekomen. We zijn dan ook heel blij en trots dat we Kalvijn vandaag in Zwolle mochten ontvangen.” Naast alle fans was ook het Rode Kruis aanwezig bij de signeersessie. Gewapend met een AED en EHBO tassen liepen ze rond. Hulp was niet nodig want de ochtend verliep zonder incidenten.

Over Kalvijn: De bekende vlogger werd ooit geboren onder de naam Kelvin Boersma in het Groningse Meedhuizen. In zijn 8e levensjaar begon Kelvin samen met een vriend video’s te maken. Na een paar jaar verschoof zijn interesse naar vlogs en bekeek hij bekende YouTubers in het buitenland. Op zijn dertiende publiceerde hij zijn eerste vlog. Dit deed hij op zijn kanaal TheKelvlog. Tegenwoordig is Kelvin bekend door zijn filmpjes op zijn kanaal ‘Kalvijn. Hij heeft inmiddels bijna een miljoen volgers op YouTube. De kreet “Doe eens gek. Je bent al normaal genoeg” is zijn lijfspreuk, en staat ook op de cover van zijn boek.
Van ‘Niks naar Clicks’ is het eerste boek van de bekende vlogger Kalvijn. In dit boek vertelt hij over zijn leven aangevuld met foto’s van vroeger en nu. Daarnaast staan er tips in over hoe je zelf een bekende YouTuber kunt worden.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button