Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Video – Sfeervolle vrijdagavond tijdens het Stadsfestival Zwolle

Door: Michel Brinkhuis

Zwolle – Donderdag begon het stadsfestival bij het Noordereiland. Naast De Spiegel is het park omgebouwd tot een kleurrijk festivalterrein, waar je je het hele weekend kunt onderdompelen in een bad van kunst en cultuur. Het stadsfestival begon donderdag, en op vrijdag, zaterdag en zondag biedt men ook een goed gevuld programma.

Vrijdagavond wist bijvoorbeeld cabaretier Kasper van der Laan met zijn voorstelling de tent ‘Opticum’ goed te vullen. De cabaretier die eerder dit jaar de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival won wist het publiek uitstekend te vermaken met zijn voorstelling, welke hij driemaal gaf op vrijdag.

Op vrijdag kon je verder de voorstellingen van Toneelgroep Oostpool en de Young Ones bekijken, of luisteren naar muziek bij optredens van het Zwols Songwriters Gilde. Onder de sfeervolle lampjes in het park kon er aan lange tafels ook lekker worden gegeten en gedronken.

Wil je weten wat er de rest van dit weekend allemaal te doen is bij het Stadsfestival? Neem dan een kijkje op www.stadsfestival.nl. Op zaterdag duurt het stadsfestival tot 00:00 uur, en op zondag is er een vol programma tussen 10:30 uur en 20:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button