Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Padelbanen officieel geopend door wijkwethouder Michiel van Willigen

Zwolle – Zaterdag 14 mei j.l. zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst de beide nieuwe padelbanen bij TC Ittersum officieel in gebruik genomen door wijkwethouder Michiel van Willigen. Samen met Agnes Klijnstra, voorzitter van TC Ittersum, onthulde hij een officiële banner waarop te zien is dat bij TC Ittersum niet allen getennist kan worden maar ook padel spelen mogelijk is.

Het was een prachtige zonovergoten dag waarop eindelijk, na enige vertraging, de beide padelbanen geopend konden worden. Het hele park lag er prachtig bij. Nieuwe bestrating, nieuwe groenvoorziening en uiteraard 2 prachtige padelbanen.

Opening

De wethouder opende samen met één van de beide voorzitters officieel het park door een banner te onthullen en vervolgens met Agnes Klijnstra de eerste bal te spelen. Ondanks het feit dat de wethouder nog geen padelervaring had, konden de vele genodigden zien dat hij het er goed af bracht. Hij vertelde na afloop enthousiast te zijn over deze, voor hem nieuwe, sport. “Er staan bij ons thuis diverse rackets maar een padelracket ontbreekt nog. Misschien moeten we die sport ook maar eens op gaan pakken”. En hij liet het niet bij woorden. Agnes Klijnstra vertelde na afloop dat er plannen zijn om binnenkort met hem te padellen.

Clinic

Na de opening werd er nog een clinic gegeven door Olivier Andersen Roed. Hij is één van de betere padelspelers die Nederland rijk is. Diverse leden hebben van hem nog tips gekregen hoe zij hun padelspel kunnen verbeteren.

Er was muziek, er waren hapjes en aan het eind van de ochtend was er nog een verloting van een padelracket dat door tennisschool Morris Michel beschikbaar is gesteld. Dit racket is gewonnen door Riet Overmars, al menig jaar lid van TC Ittersum. “Nou, dat is wel een hele verrassing! Dan moet mijn man ook maar gauw een racket aanschaffen!”. Waarmee is bewezen dat padel geschikt is voor alle leeftijden!

Reserveren

Vanaf nu is het dus voor zowel leden als niet leden mogelijk om een padelbaan te huren. Niet-leden kunnen dit doen via de Meet & Play app (https://meetandplay.nl/). Voor nadere informatie over padellen bij TC Ittersum wordt verwezen naar de website van TCI (https://www.tcittersum.nl/)

 

Baan reserveren

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button