KoningsdagNieuws uit ZwolleVoorpagina

OV: OV tijdens Koningsdag 2024; met het Vechtdallijntje naar de Koning

Zwolle – Ga jij er dit jaar ook op uit tijdens Koningsdag? Ga je net als de Koning naar Emmen? Of vier je het ergens anders in het land? Reis met Arriva naar jóuw Koningsdag feest. En dan brengen zij je ook weer veilig naar huis.

Met Blauwnet van Zwolle naar Emmen

De koning en zijn familie bezoeken dit jaar Emmen. De hele stad kleurt dan oranje. Met de Blauwnet treinen kan jij ook heel gemakkelijk in Emmen komen om het feest mee te vieren. Op het station krijg je dan van de vervoerder ook nog eens een aandenken aan deze feestelijke dag. Koningsdag is een Oranjefeest voor iedereen! Vier jij het mee?

Plan je reis vooraf met de reisplanner

Tijdens Koningsnacht- en dag heeft Blauwnet de dienstregelingen op de feesten in het land aangepast. Zo rijden er op veel plekken extra treinen en/of bussen.

Bekijk hier de aangepaste dienstregeling in jouw regio. Of klik gelijk op onze reisplanner om je reis te plannen

Check in met je betaalpas

Je hebt géén extra kaartje of pasje meer nodig. Je kunt namelijk super gemakkelijk inchecken met een contactloze betaalpas of creditcard. Wanneer een van deze passen gekoppeld is aan contactloos betalen via Apple Pay of Google Wallet, kun je ook met je mobiele telefoon inchecken.

Dienstregeling Koningsnacht- en dag per regio

Reis met Blauwnet mee naar jouw Koningsfeest! Selecteer hier jouw regio om de feestelijke dienstregeling bij jou in de buurt te bekijken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button