Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Opening expositie Landstede Fotografie en Audiovisuele Techniek

Zwolle – De start van het nieuwe theaterseizoen van de Zwolse Theaters wordt ook dit jaar als vanouds omlijst door beelden van studenten Fotografie en Audiovisuele Techniek van Landstede. Het is een bijzondere en gevarieerde expositie. Van het aandoenlijke ‘De kleine vuurtorenwachter’ tot dramatische ‘the color purple’.

‘Laat je inspireren door het nieuwe theaterseizoen van de Zwolse theaters en maak er beeld bij’. Ook dit jaar kregen de tweedejaars studenten Fotografie en Audiovisuele Techniek de inspirerende carte blanche-opdracht om de start van de kaartverkoop van de Zwolse Theaters met beeldmateriaal te omlijsten. 17 grote foto’s en een “glitch”…

Landstede bevordert het leren in de praktijk en de samenwerking met externe opdrachtgevers. Op deze manier leren de studenten omgaan met de echte beroepspraktijk en zaken als klantgericht werken en deadlines halen. Deze expositie is daar een ultiem voorbeeld van. Het beeldmateriaal vormt een verzameling van bijzondere, creatieve uitingen van jonge mbo’ers.

De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen van de Zwolse Theaters start op 26 mei. De mixed media expositie werd op woensdag 16 mei om 11.00 uur geopend in de foyer van Schouwburg Odeon aan de Blijmarkt 25 in Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button