Kunst & CultuurLifestyleMagazineNieuws uit ZwolleVoorpagina

Open Ton: uniek open podium bij De Nieuwe Bierton – 19 februari

Vrijdag 19 februari 2016 – aanvangstijd 20.30 uur – locatie De Nieuwe Bierton Schellerbergweg 27 Zwolle


Bands, artiesten en stand-up comedians

Zwolle – Vrijdagavond 19 februari wordt de tweede editie gehouden van de Open Ton. Een open podium avond voor beginnende bands en artiesten, maar ook langer meedraaiende bandjes en stand-up comedians. En dat het een gezellige avond wordt staat al vast. De presentatie is namelijk in handen van de Zwolse wethouder Nelleke Vedelaar die menig feestje tot een succes weet te maken.

Gevarieerd programma is grote verrassing

Theo Bakker van De Nieuwe Bierton: ‘We geven mensen een open podium om hun act te laten zien , alles mag. Men krijgt er tien minuten voor.’ Het is dus letterlijk ‘laat je zien en horen’.Bij de eerste Open Ton, in november vorig jaar, leverde dat een gevarieerd programma op. ‘Voor de bezoeker is het avondje uit een grote verrassing. Vooraf is namelijk  niet bekend wat je gaat zien en horen.’

Muziek van huisband

Rondom de acts speelt de huisband Hard & Heady,  bestaande uit studenten van het Deltion College, onder leiding van Menno Beijer. Na de optredens is het gezellig napraten met de artiesten en dansen met de band.

Open Ton is een initiatief van Menno Beijer(Art of Music) , Theo Bakker(De Nieuwe Bierton), Henk Twerda en John Kuyer(Next Text).

Kaarten

De toegangskaarten kosten 7,50 euro p.p. , inclusief garderobe.

Meer info: De Nieuwe Bierton
Open Ton bij De Nieuwe Bierton Zwolle
Open Ton bij De Nieuwe Bierton Zwolle
Open Ton bij De Nieuwe Bierton Zwolle
Open Ton bij De Nieuwe Bierton Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button