Voorpagina

Open dag Isala’s cosmetische dermatologie, huidtherapie en flebologie

Het Isala Dermatologisch en Flebologisch centrum organiseren op zaterdag 27 september a.s. een open dag aan de Dokter Spanjaardweg 29 (gebouw A) in Zwolle. Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers zich volop laten informeren over cosmetische dermatologie, huidtherapie en flebologie. Bezoekers kunnen ook live behandeldemonstraties bijwonen en maken bovendien kans op een waardebon van € 150 voor een cosmetische behandeling naar keuze. Parkeren is gratis. Meer informatie:www.isala.nl/agenda.

Uiterlijk
Het Isala Dermatologisch centrum werkt met ervaren en gespecialiseerde dermatologen en huidtherapeuten. Het centrum realiseert (kleine) veranderingen aan het uiterlijk, zoals het behandelen van (acne)littekens, verminderen van gezichtsrimpels, ontharen door middel van laserbehandeling of het verwijderen van couperose en pigmentvlekken.

Spataderen
Het Isala Flebologisch centrum is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. In het centrum werken vaatchirurgen en dermatologen nauw samen. Alle in Nederland gangbare behandelmethoden op het gebied van flebologie, waaronder geavanceerde laserbehandelingen, worden toegepast.

Beide centra vinden het belangrijk dat er op een veilige manier gewerkt wordt, met zo min mogelijk belasting voor de patiënt. Bovendien sluiten beide centra met hun behandelingen aan bij de nieuwste ontwikkelingen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button