Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Opbrengst Ladies Fair Tuinland naar Hospice Zwolle

Op dinsdag 18 november 2014 organiseert Tuinland Zwolle voor de vierde keer een Ladies Fair. Op deze avond kunnen dames kennis maken met de najaars- en kerstcollectie van Tuinland en met ondernemers uit de regio, die hun producten en/of diensten zullen presenteren.

Opbrengst kaartverkoop naar Hospice Zwolle

De opbrengst van de kaartverkoop wordt geschonken aan Stichting Hospice Zwolle; deze stichting is opgericht, met als doel in Zwolle een onafhankelijk kleinschalig hospice te realiseren, waar mensen in de terminale fase van hun leven in een huiselijke sfeer de mogelijkheid wordt geboden om verzorgd en begeleid de laatste levensfase door te brengen als dat thuis niet mogelijk of wenselijk is.

De kaarten voor de Ladies Fair zijn online te bestellen op de website van Tuinland. Ze kosten € 1,- per stuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button