BerkumKabelkrantNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Online informatieavonden Berkum Energieneutraal

Zwolle – Op woensdag 14 en 21 april houdt Berkum Energie Neutraal (BEN) opnieuw online bewonersavonden. Er zijn weer veel ontwikkelingen op het gebied van aardgasvrij wonen, subsidies en verduurzamen. Het is dus hoog tijd om de inwoners van Berkum bij te praten.

De digitale bewonersavond vindt plaats van 19.30 – 21.00 uur en zendt men live uit vanuit de Business Lounge van VV Berkum. Een presentator uit de wijk gaat in gesprek met de mensen van Berkum Energieneutraal, de gemeente en de woningcorporatie deltaWonen.

Tijdens de avond deelt men onder andere de stand van zaken van de subsidie van 4 miljoen euro die gemeente Zwolle heeft ontvangen. Deze kreeg zij van Proeftuin Aardgasvrije Wijken (PAW). Er komt ook een inwoner van Berkum aan het woord over het verduurzamen van zijn huis. Tevens vertelt men meer over de lang verwachte energiebox en kijkt men vooruit naar de volgende fase.

Kijkers kunnen tijdens de avond vragen stellen in de chat, die dan de tafelgasten kunnen beantwoorden. Geïnteresseerden kunnen zich voor één van de bewonersavonden aanmelden via: bitly.com/berkumbewonersavond

Gerelateerde artikelen

Back to top button