KabelkrantKunst & CultuurMuziekNieuws uit Zwolle

Ongehoord Talent te horen bij Raakvlak Live

Zwolle – De Zwolse Stichting Raakvlak biedt al zeven jaar onderdak en muzikale begeleiding aan voor mensen met talent die wat extra aandacht nodig hebben.

“Onze deelnemers brengen niet alleen muzikale-, maar ook hun bewogen levenservaring mee. Het is voor hen vaak lastig geweest om zich op muziek te richten. Door de begeleiding van muziekprofessionals en het samenspelen op regelmatige basis lukt dat bij ons wel,” vertelt Annemiek van Bussel, één van de initiatiefnemers van dit project.

Op zondag 2 juni verzorgen zij samen met de coaches en vrijwilligers van Raakvlak een concert in Odeon. ‘Bij onze optredens horen we altijd weer hoe het publiek geraakt is en onder de indruk is van het spelniveau. Deze keer pakken we nóg meer uit. We hebben Sarah Lucassen, voormalig stadsdichter en student muziektheater aan ArteZ, gevraagd om de show vorm te geven.” als zeggingskracht ijzersterk is.’

Hoe dat uitpakt blijft nog even een verrassing, aldus Annemiek. “Maar kom vooral ook als je alleen al denkt dat ons doel de moeite waard is. Ook door een kaartje te kopen steun je ons al in ons doel om muzikale activiteiten aan te blijven bieden.”

Raakvlak Live is mede tot stand gekomen door de financiële steun van Stichting het Hervormd Weeshuis Zwolle, het Cultuurfonds, Fonds Amateurkunsten Zwolle, Hanzestrohm Foundation en Lighthouse Club IJsselland.

Meer weten? Kijk op www.raakvlakacademie.nl

Tickets via Zwolse Theaters https://www.zwolsetheaters.nl/programma/2023-2024/raakvlak-live-2024

Gerelateerde artikelen

Back to top button