Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Oktoberfest in Zwolle

Zwolle – Het Lübeckplein als het kloppende hart van Hanzeland. Na de geslaagde Haringparty in juli organiseert Zwolle op dinsdag 26 september op het Lübeckplein opnieuw een event waar bewoners, ondernemers, studenten, ambtenaren en medewerkers van de bedrijven in Hanzeland elkaar op informele wijze treffen: het eerste Zwolse Oktoberfest.

De stenen luchtkokers aan de zijde van de Koggelaan worden vóór 26 september nog voorzien van hoge en lage beplanting. Bij deze eerste stap om het Lübeckplein te vergroenen staan Zwolle tijdens het Oktoberfest graag met de buurt stil. Ook blikt de gemeente vooruit op de volgende stappen om het Lübeckplein verder te vergroenen, ver-vetten, verbinden en verzachten.

Het Oktoberfest vindt plaats op dinsdag 26 september van 17.00 – 19.30 uur op het Lübeckplein.  Het wordt een gezellige avond met muziek, bier en overige drankjes. En natuurlijk met eten dat past bij een Oktoberfest. De gemeente Zwolle gaat deze avond niet ‘over de top’: het ontmoeten en samenzijn staat centraal.

Tags
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close