LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Ochtendshow Mattie & Wietze vanuit McDonald’s Zwolle Noord

Zwolle – Het bekende dj-duo Mattie & Wietze van Qmusic start hun dag op 4 oktober met de ochtendshow live vanuit McDonald’s restaurant Zwolle Noord. Met de vroege ochtendshow attenderen Qmusic en McDonald’s degenen die vroeg achter het stuur zitten op de openingstijden van restaurants met een McDrive vanaf 7 uur. Én de introductie van twee vernieuwingen in het bestaande Ontbijtassortiment van McDonald’s: vers bereide eieren op alle McMuffins en een extra lekkere vers afgebakken Croissant.

Ontbijtshows week lang vanuit vijf verschillende restaurants in Nederland

Sinds het restaurant de deuren opent om 7 uur ’s morgens vinden steeds meer gasten hun weg naar McDonald’s om er te genieten van een ontbijt. Sjoerd-Jan Feenstra, Franchisenemer McDonald’s restaurant Zwolle Noord: “We zijn er natuurlijk enorm trots op dat Mattie & Wietze van Qmusic vandaag vanuit ons restaurant hun ochtendshow verzorgen. Ook voor een vroeg en lekker ontbijt kun je bij ons terecht.”

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland licht toe: “Ontbijt is een echte groeimarkt geworden. Meer en meer wordt er buiten de deur van een ontbijt genoten. Met de extra vroege openstelling van onze restaurants met McDrive en de vernieuwingen van ons Ontbijtassortiment spelen we in op deze behoefte van consumenten. Ik ben ervan overtuigd dat dit leidt tot een nog betere beleving van ons ontbijt door onze gasten.”

Mattie & Wietze zijn met hun populaire ochtendshow deze week iedere dag te horen vanuit een ander McDonald’s restaurant, namelijk Amsterdam Zuidoost, Best, Delft Noord en Hoofddorp.

Gerelateerde artikelen

Back to top button