EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe La Place in foodcourt langs A28 in Zwolle

Zwolle – De horecaketen La Place opent op donderdag 18 juli officieel de deuren van een selfservice restaurant in de nieuwe foodcourt in Zwolle. Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, sandwiches en salades tot soep en gerechten van de grill. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het La Place-restaurant telt twee etages, biedt plaats aan 294 gasten en beschikt over een  terras.

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat het vernieuwde restaurant in Zwolle uit een centraal plein met open keuken en verschillende kleurrijke marktkramen waar dagelijks de gerechten en dranken vers worden bereid. De La medewerkers van de horecaketen maken de eigen, unieke recepten van La Place ter plekke klaar onder de ogen van de klant. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten.

Gezellige zitjes en Wifi

“We zien er naar uit om onze gasten kennis te laten maken en te laten genieten van onze heerlijke nieuwe gerechten op deze prachtige locatie. Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je hier zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kunt”, vertelt Paul van der Woude, horecamanager van La Place in Zwolle. “In het restaurant ervaren klanten écht de smaak van versgemaakt”.

Praktische informatie

La Place Zwolle is dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button