EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe (dijk)kavels in Frankhuis

Kom naar het KavelCafé

Denkt u wel eens na over het zelf bouwen van uw huis op een vrije kavel? En lijkt Frankhuis u daarvoor een geschikte plek, kom dan op 10 december 2014 naar het KavelCafé.

De Oranjerie

De gemeente heeft vanaf nu (dijk)kavels beschikbaar op de locatie ‘De Oranjerie’. De kavels liggen in Frankhuis aan de Hasselterdijk en de Oranjeriestraat. Tijdens het KavelCafé kunt u uw belangstelling kenbaar maken en uw wensen en ideeën inbrengen voor de inrichting van deze kavels, zodat de gemeente daar -voor zover mogelijk- met het opstellen van de bebouwingsrichtlijnen rekening mee kan houden.

KavelCafé

Het ‘KavelCafé’ is nieuw in Zwolle. Het is dé gelegenheid om -geheel vrijblijvend en laagdrempelig- informatie en inspiratie op te doen, om eerste ideeën uit te wisselen en elkaar te ontmoeten. In het KavelCafé ontmoet u andere belangstellenden die over dezelfde vragen nadenken, die wellicht goede tips hebben en die misschien wel in hetzelfde project komen wonen.

Belangstelling?

Dus wilt u uw belangstelling kenbaar maken, met de gemeente in gesprek gaan en andere mensen ontmoeten die ook plannen hebben voor zelf bouwen op een vrije kavel in Frankhuis, kom dan naar het KavelCafé op woensdag 10 december tussen 19.00- 21.00 uur. Deze wordt gehouden in het Strandhuis aan de Milligerplas.

 

Frankhuis kavels

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button