Nieuws uit ZwolleSportZorg & Welzijn

Nieuwe datum Ronald McDonald Rally

De vierde editie van de Ronald McDonald Rally vindt plaats op donderdag 9 oktober 2014. De equipes verschijnen die dag aan de start van deze onvergetelijke rally, die dit jaar het mooie Drenthe en Overijssel aan doet. Dit jaar gaan we starten vanaf een unieke locatie: het TT-circuit te Assen! Alle reden om erbij te zijn!

Het belooft een gezellige dag en een fantastische wedstrijd te worden met een klassiek deelnemersveld. De rally wordt gereden in een club- en sportklasse. De organisatie is in handen van echte rallycracks die zelf regelmatig deelnemen aan dit soort evenementen en daarmee garant staan voor een professionele organisatie. Deelname staat open voor gekentekende auto’s van voor 1979 en kost € 499,- per equipe.

Geen auto? We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen op 9 oktober over een geschikte auto kan beschikken. Geen probleem. U kunt voor die dag bij Classic Job in Dalfsen (www.classic-job.nl) al een prachtig exemplaar huren voor € 400,- (incl. verzekering, excl. btw).

Door deelname steunt u het Ronald McDonald Huis te Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button