CoronavirusKabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Na lockdown: IntermeZZo is weer open

Zwolle – Bij Intermezzo zijn er weer Inloop & activiteiten volgens agenda, met gepaste veiligheidsmaatregelen.
De versoepelingen van de coronamaatregelen betekenen dat IntermeZZo m.i.v. maandag 17 januari 2022 weer open is van 9.00-17.00 uur voor alle activiteiten en inloop! Iedereen is welkom. Uiteraard houden ze de veiligheidsmaatregelen in acht. Hieronder lees je meer.

Individuele afspraken gaan dóór

De contactberoepen mogen hun werk weer doen. Ook bij IntermeZZo kunnen ze de zó nodige ontspanning in de vorm van 1:1 behandelingen weer bieden. Gasten die een 1:1 afspraak hebben voor behandeling, bijvoorbeeld alles soorten massages, de schoonheidsspecialist, kleuradvies, make-up-workshop: deze gaan door zoals met hen afgesproken. Heb je twijfel over je afspraak? Kun of wil je de afspraak niet laten doorgaan? Bel met IntermeZZo voor een check.

Uitzondering, wat vervalt er: de make-up-workshop op dinsdag 18 januari.

Groepsactiviteiten gaan dóór volgens planning

Gasten die deelnemen aan een groepsactiviteit , zoals yoga, tekenen, creatief boek maken, schrijfsalon: deze gaan door zoals gepland. Ook de voorlichting over de cursus ‘Omgaan met stress’, op 18 januari gaat door.

Wie nog niet wil deelnemen aan een activiteit waarvoor hij of zij zich wel heeft aangemeld, of wie twijfelt, kan bellen met IntermeZZo om even af te stemmen.

Uitzondering, wat vervalt er: de groepsworkshop Look Good Feel Better op maandag 17 januari.

KindermeZZo start weer op

Op woensdagmiddag 19 januari om 14.30 uur starten de 2-wekelijkse kidsmiddagen weer. Speciaal voor kinderen die opgroeien in een gezin waar kanker dichtbij is. Op 19 januari trapt IntermeZZo het jaar af met een vrolijke muziek- en beweegmiddag. Muziekmeesters Harrie en Nico hebben iets leuks voorbereid. Aanmelden is fijn. Bel even.

Inlopen voor gesprek weer mogelijk

Behoefte aan een luisterend oor of gesprek: iedereen kan zonder afspraak binnenlopen op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur. De vertrouwde gastvrouwen/gastheren zijn aanwezig, er is tijd, er is aandacht, er is voldoende ruimte.

Lees hier de veiligheidsmaatregelen

Bij klachten of twijfel vraagt IntermeZZo iedereen om NIET te komen. Bellen kan altijd, natuurlijk bieden ze een luisterend oor en is er aandacht en tijd voor allen.

De locatie is heel ruim, er is plaats genoeg. Ze maken extra schoon en luchten vaak. Zo houden ze het voortdurend in orde. Bij de deur is er een uitvraag voor elke gast, ze vragen de handen te reinigen en natuurlijk draagt iedereen een geschikt mond/neusmasker. Binnen geeft iedereen elkaar de ruimte en houdt 1,5 meter afstand. De ruimtes zijn ook zó ingericht dat het kan. De gastvrouwen/gastheren houden in de gaten dat men elkaar ook echt de ruimte geeft!

Zo zorgen we met elkaar dat IntermeZZo de steun aan mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden weer veilig kan bieden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button