Nieuws uit Zwolle

N340 tussen Zwolle en Ommen drie weken afgesloten

Zwolle –  Van 6 tot en met 30 augustus wordt de N340 tussen Zwolle en Ommen drie weken afgesloten. In deze periode wordt er op verschillende locaties op en rond de weg gewerkt. Na de drieweekse afsluiting zal de nieuwe N340 volledig open gaan.

Er gaan verschillende werkzaamheden plaatsvinden. Zo worden de kruispunten op de hoofdrijbaan van de bestaande N340 opnieuw ingericht en worden er vier nieuwe fietstunnels aangelegd. Hierdoor hoeven fietsers en voetgangers minder vaak over te steken.

Faunapassages

Diverse faunapassages worden aangelegd om de veiligheid voor mens en dier te verbeteren. Ook krijgt de bestaande N340 een fonkelnieuw laagje asfalt. Daarnaast worden de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden voor de aansluiting van het nieuwe tracé van de N340 op de Nieuwleusenerdijk en de A28. Hieronder valt ook de reconstructie van de kruising Hessenweg – Kranenburgweg – Nieuwleusenerdijk.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Hoi! Mijn naam is Vincent Corjanus. RTV Oost heeft mij geplaatst, namens de NOS, bij RTV Focus Zwolle om het team te komen versterken. Schrijven is voor mij hetzelfde als ademhalen. Of ik nou een achtergrondverhaal, een lied of een gedicht schrijf; het komt allemaal uit dezelfde bron. Als journalist deed ik interviews met o.a. Jules Deelder, Frank Boeijen en Barry Hay. Daarnaast ben ik dichter en singer-songwriter. Met mijn dichtbundels en poëtische popliedjes reis ik regelmatig stad en land af. www.vincentcorjanus.nl

Lees ook

Back to top button