Nieuws uit ZwolleVoorpagina

MS benefiet concert zondag 26 oktober

Zondag 26 oktober wordt Odeon aan de Blijmarkt omgetoverd tot een heus festivalterrein. In verschillende zalen spelen bands en vinden activiteiten plaats. Het Papenstraattheater staat bol van de kinderactiviteiten.

‘s Middags kun je genieten van vele optredens van o.a. Typhoon, Douwe Bob, Knarsetand en veel meer. Ook zijn er diverse activiteiten deze middag. Daarna volgt een diner en exclusief voor VIPS een avondprogramma. De muziek deze avond wordt verzorgt door o.a. Popkoor MuSing, MS Benefietband o.l.v. Hans Groen met Reinder van Raalte, Jilles, Cindy Oudshoorn, Margriet Bruggemans en The Alluring Ajettes. Ook is het Thomas à Kempis orkest aanwezig o.l.v. Patrick Curfs.

Kaarten voor het festival en voor het concert kosten € 12,50 voor volwassenen en voor kinderen €5,00 . Koop snel uw kaarten, de vorige keer waren de kaarten snel uitverkocht!

De opbrengsten van het MS benefietconcert gaan naar het VU medisch centrum en MS Research voor onderzoek naar Multiple Scleerose (MS). MS is helaas nog niet te genezen en onderzoek is dus van levensbelang. Met het geld wordt een onderzoeker bij het VU medisch centrum betaald.

Voor meer informatie over Multiple Scleerose klik dan hier.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button