Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Earth Wind & Fire Experience in De Spiegel

Op woensdag 12 november treed de coverband CoverUp op in de Spiegel. De band heeft een nieuwe show de ”Earth, Wind & Fire experience”. De grootste hits van een van de grootste funk en soul bands allertijden komen voorbij. De aanvang is om 20.15 in De Spiegel 

Earth, Wind & Fire bracht al zonnestralen in de levens van miljoenen luisteraars. Want hoe treurig ‘September’ of ‘After The Love Has Gone’ ook kunnen zijn, als EWF het bezingt, dan kun je verder met je leven. En wie herinnert zich ‘Shining Star’, ‘Boogie Wonderland’ en ‘Got To Get You Into My Life’ niet? Nu Maurice White om gezondheidsredenen niet meer optreedt, is Al McKay – voormalig bandlid en mede verantwoordelijk voor de beroemde sound van EWF – de fakkeldrager van het weergaloze funky en soulvolle oeuvre geworden. Het lijkt ‘ Fantasy’, maar het is wel degelijk waar: McKay komt met de dertienkoppige Earth, Wind & Fire Experience – met muzikanten uit de bands van Madonna, Prince, Doobie Brothers en Chaka Kahn – naar ons land.

De support act bij Earth, Wind & Fire Experience is de Funk&Soul coverband CoverUp uit Delft.

Coverband CoverUp is inmiddels een bekend gezicht in het Nederlandse clubcircuit. Met haar mix van bekende covers, voorzien van een flinke dosis Funk & Soul, geeft zij kleur aan (bedrijfs)feesten, festivals en andere evenementen. Met de strakke ritmesectie, funky gitaar, jazzy toetsen, swingende saxofoon, 2 achtergrondzangers en een fantastische frontvrouw staat er een band waar je u tegen zegt. Met uitvoeringen van bekende oude en nieuwe hits brengt Coverband CoverUp op een unieke manier het Feest der Herkenning: de garantie voor een volledig geslaagd feest! CoverUp weet met volle overgave, goed verzorgde sounds, uitstekende dynamiek en technisch op zeer hoog niveau haar muzikale bagage optimaal te benutten. Met uitgekiende arrangementen krijgen de individuele muzikanten ook de ruimte te laten horen en zien wat ze in huis hebben. Dit geeft ook een extra dimensie aan de presentatie die vanaf de eerste tonen boeiend en interactief is. Zowel binnen de band als ook met het publiek ontstaat hierbij een chemie die zeer indrukwekkend is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button