Nieuws uit ZwollePEC ZwolleTV KortVideo NieuwsVoetbalVoorpagina

[VIDEO] – Molecaten verlengt hoofdsponsorschap PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle is trots om te melden dat Molecaten, campings en vakantieparken, nog minimaal één jaar als hoofdsponsor aan PEC Zwolle verbonden blijft. Molecaten, een familiebedrijf met vijftig jaar ervaring in recreatie, was het afgelopen seizoen ook al de hoofdsponsor en is met de club een verlenging overeengekomen voor één jaar, met daarbij de optie voor nog één seizoen. Zodoende schittert het logo van Molecaten ook komend voetbaljaar voorop de wedstrijdshirts.

 

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle, is zeer content over de continuering van het hoofdsponsorschap: ,,De samenwerking met Molecaten bevalt erg goed. Het is een mooi, landelijk georiënteerd bedrijf dat al vele jaren bij PEC Zwolle is betrokken. Na enkele goede gesprekken zijn we tot een verbeterde overeenkomst gekomen, waar we dan ook zeer te spreken over zijn. Het is een goede deal, die voor de komende periode voor rust en stabiliteit zorgt. Ik kijk er naar uit om deze prettige samenwerking voort te zetten.”

Tim Slager van Molecaten: ,,Het hoofdsponsorschap bij PEC Zwolle heeft ons het afgelopen seizoen veel gebracht. Zo is onder meer onze naamsbekendheid gegroeid. Als ik naar de samenwerking met PEC Zwolle kijk, dan ervaar ik dat ook als zeer positief. Het gevoel bij de club, de medewerkers en de aanhang is heel goed. Alles bij elkaar heeft dit ons doen besluiten om ons ook komend seizoen aan PEC Zwolle te committeren als hoofdsponsor. We kijken uit naar wederom een mooi seizoen.”

Meer over Molecaten
Molecaten weet waar het genieten is. Met vijftien campings en vakantieparken in Nederland en één in Hongarije is Molecaten het decor voor ultiem vermaak, zowel van actieve jonge gezinnen als de 50-plussers. Kenmerkend voor Molecaten is niet alleen de ligging (op unieke locaties aan het water, in de bossen of vlak aan zee), maar ook de wijze van bedrijfsvoering. Duurzaam beheer met oog voor detail en altijd in balans met de natuurlijke omgeving. Meer informatie over Molecaten vind je hier

Gerelateerde artikelen

Back to top button