Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Met je laatste guldens naar 90s NOW in Hedon

Zaterdag 21 februari keert Hedon terug naar de jaren 90 met 90’s NOW. Het is de tijd van Fresh Prince, roomboterwafeltjes, Spice Girls, Captain Jack en natuurlijk de Gulden. Om het melancholische vuurtje aan te wakker laat het Zwolse poppodium je bij Plato je 90’s NOW ticket halen met je oude vertrouwde gulden. De actie geldt zolang de voorraad strekt en een ticket per persoon. Uiteraard kun je ook gewoon je tickets met euro’s betalen via www.hedon-zwolle.nl .

De meest legendarische hits uit de jaren ’90 uit de meest uiteenlopende genres, dat is 90’s NOW in een notendop. Al verscheidene keren ging het publiek van Lowlands helemaal uit hun dak op de sets van Gary Global en zijn extended AllStar Hitsystem, wat ervoor heeft gezorgd dat het virus zich al naar diverse steden heeft verspreid. Met een duizelingwekkende mix van dance, rock, hiphop, R&B en happy hardcore wordt ditmaal Zwolle geserveerd op een smakelijke nineties schotel waar menig liefhebber zijn vingers bij aflikt.


90’s NOW
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : zaterdag 21 februari
Open / aanvang         : 23:00 uur

Entree                         : € 7,50 / € 10,00
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl. Guldens zijn alleen te gebruiken bij Plato Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button