Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe routebordjes, handige kaart en nieuwe App voor Rondje Zwolle

Bewegwijzering in 2 richtingen, fiets- en wandelkaart & nieuwe app De populaire fietsroute Rondje Zwolle heeft een update gekregen en is zojuist verschenen in een nieuw jasje.

De route kan vanaf nu in twee richtingen gefietst worden en is ruim 40 km lang. Langs de route zijn maar liefst 23 (horeca) locaties uitgelicht en daarnaast zijn er leuke tips en bezienswaardigheden toegevoegd op de achterzijde van de kaart. De nieuwe kaart van Rondje Zwolle is verkrijgbaar bij de Zwolle Tourist Info Punten en deelnemende bedrijven aan de route. Voor waardevolle informatie, wetenswaardigheden en extra beleving is de AbelLife app te downloaden in de Appstores van Apple en Google.

Nieuwe routebordjes, handige kaart en App.

Het vernieuwde Rondje Zwolle kan vanaf nu in twee richtingen worden gefietst. De route kan tegen de klok in, maar ook met de klok mee worden gefietst voor een andere beleving. Ook nieuw is dat Rondje Zwolle kan worden gehalveerd. Er is dan een zuidelijk rondje van 25 kilometer en een noordelijk rondje van 30 kilometer. Naast de optimale vernieuwde bewegwijzering is er ook een handzame uitklapbare overzichtskaart verschenen met naast het fietsrondje Zwolle ook het wandelrondje Zwolle met toegevoegde horecagelegenheden en bezienswaardigheden langs de route. Ook is er een app te downloaden waarop je met je smartphone met gps de route kunt volgen en waardevolle informatie verkrijgt.

Gratis Rondje Zwolle tijdens de meimaand ‘fietsmaand’

De nieuwe kaart is alleen tijdens Meimaand Fietsmaand gratis verkrijgbaar bij de Zwolle Tourist Info Punten op vertoon van de lezersbon in de media. Vanaf 1 juni is de ‘Rondje Zwolle’ kaart met alle ins & outs verkrijgbaar voor €2,- per stuk bij alle Tourist Info Punten en deelnemende bedrijven aan de route. Het nieuwe Rondje Zwolle is een overzichtelijke en handig uitklapbare routekaart met ingetekende routepunten en een uitgebreide legenda. De fietsroute is ruim 40 kilometer lang en de wandelroute ruim 50 kilometer lang. Verder is er op de kaart veel achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden langs de route te vinden.

Meer Beleving Rondje Zwolle is mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel in het kader van Kwaliteitsimpuls Routenetwerken en gemeente Zwolle en toeristisch recreatieve bedrijfsleven.

 

Meer beleving met 'Rondje Zwolle'

Het nieuwe bordje
Onthulling

 

Rondje Zwolle
Het nieuwe bordje

Gerelateerde artikelen

Back to top button