EconomieLifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

McDonald’s Zwolle-Zuid weer open met ‘Made For You’ sandwiches

Zaterdag 22 november gaat McDonald’s Zwolle-Zuid weer open na een grondige verbouwing. In krap drie weken tijd staat er vanaf zaterdag een compleet vernieuwd familierestaurant aan de Huub van Doornestraat. Naast een restyling van zowel het interieur als de buitenzijde van het restaurant zal McDonald’s Zwolle-Zuid straks als eerste restaurant van Noord-Nederland gaan werken met een nieuwe manier van bestellen. Deze nieuwe bestelwijze zorgt ervoor dat alle sandwiches ‘Made For You’ worden: elke sandwich wordt ter plekke bereid op het moment dat de gast hem besteld.

“Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van het pand en het omliggende terrein is flink onderhanden genomen. En vanaf zaterdag voor het eerst werken met een compleet nieuwe bestelsysteem. Natuurlijk is dat spannend maar inmiddels zijn onze medewerkers goed getraind en kan ik niet anders zeggen dan dat ik er naar uitkijk”, aldus Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle.

Innovaties op het gebied van duurzaamheid

Naast het nieuwe bestelsysteem ‘Made For You’ heeft het restaurant straks ook alle innovaties op het gebied van duurzaamheid. Zo is het hele restaurant voorzien van LED-verlichting inclusief alle buitenborden, menuborden en welkomstborden. “Ook gaan we werken met Low Oil volume friteuses en watervrije urinoirs die elk goed zijn voor 115.000 liter waterbesparing per urinoir per jaar,’ aldus een enthousiaste Feenstra. Naast de duurzame aanpassingen wordt er ook aan de kleintjes gedacht. Op de bovenverdieping komt ‘Eye Play Floor’ waar kinderen op interactieve wijze games kunnen spelen via een beamer geprojecteerd op de grond.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button