EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

McDonald’s Zwolle-Zuid in de steigers

Totaal vernieuwd familierestaurant open 22 november

McDonald’s Zwolle-Zuid heeft zondagavond 2 november haar deuren gesloten voor een grondige verbouwing van het restaurant. In krap drie weken tijd herrijst er een totaal vernieuwd familierestaurant. Naast een complete restyling van zowel het interieur als de buitenzijde van het restaurant zal McDonald’s Zwolle-Zuid straks als eerste restaurant van Noord-Nederland gaan werken met een nieuwe manier van bestellen. Deze nieuwe bestelwijze zorgt ervoor dat alle sandwiches ‘Made For You’ worden: elke sandwich wordt ter plekke bereid op het moment dat de gast hem besteld. Op zaterdag 22 november gaat het restaurant om 9.30 uur weer open.

Duurzame ontwikkelingen

 

‘McDonald’s is een organisatie die zich blijft ontwikkelen. Ondanks het feit dat dit niet de eerste verbouwing is die wij uitvoeren, is dit wel weer een hele bijzondere. Naast het nieuwe bestelsysteem ‘Made For You’ heeft het restaurant straks ook alle innovaties op het gebied van duurzaamheid. Hierbij kun je denken aan LED-verlichting in het hele restaurant, de keuken maar ook alle buitenborden, menuborden en welkomstborden. Ook gaan we werken met Low Oil volume friteuses en watervrije urinoirs die elk goed zijn voor 115.000 liter waterbesparing per urinoir per jaar. Innovaties waar ik persoonlijk erg trots op ben,’ aldus Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle.

Easy Order Kiosk en Eye Play Floor

‘Maar ook op het gebied van beleving spelen wij in de nieuwe situatie in. Zo hebben gasten straks ook in dit restaurant de mogelijkheid om te bestellen via de Easy Order Kiosk en zal er een ‘Eye Play Floor’ komen waar kinderen op interactieve wijze games kunnen spelen via een beamer geprojecteerd op de grond. Het wordt een echt familierestaurant met een frisse en eigentijdse uitstraling’. Voor de verbouwing werkt Feenstra samen met lokale partijen: ‘De visie van McDonald’s is Think Global, Act Local. Verbouwen met partijen zoals een lokale aannemer en installateur past dan ook goed bij McDonald’s maar zeker ook bij mij als ondernemer’.

Wanneer de andere zaken van de franchisenemer gaan werken met het nieuwe bestelsysteem is op dit moment nog niet helemaal bekend. ‘McDonald’s Nederland heeft als doelstelling om eind 2017 alle restaurants op deze manier te laten draaien. Wij leggen nu eerst de focus op McDonald’s Zwolle-Zuid en gaan vervolgens vanaf 2015 verder met uitbreiden,’ vertelt Feenstra enthousiast.

Mc Donalds Zwolle Zuid wordt verbouwd. Opening 22 november 2014
Mc Donalds Zwolle Zuid wordt verbouwd. Opening 22 november 2014

Gerelateerde artikelen

Back to top button