Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Martin Post directeur Tiem per 1 januari 2019

Zwolle – Tiem is vanaf 1 januari 2019 dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de Regio Zwolle. Tiem brengt vraag en aanbod bij elkaar. Tiem is niet nieuw, maar het resultaat van de logische samenwerking tussen Wezo en de afdeling Werk, Re-integratie en Arbeidsontwikkeling van de gemeente Zwolle. In Tiem zijn de kennis en expertise van beide organisaties gebundeld om werkzoekenden en werkgevers nog beter van dienst te zijn. Martin Post is benoemd om vanaf 1 januari aanstaande als directeur leiding te geven aan deze organisatie.

Martin Post directeur Tiem per 1 januari 2019

Martin Post is 53 jaar en woont in Zwolle. Hij bekleedde in het verleden zowel bij bedrijven als bij overheden managementfuncties. De laatste jaren was zijn focus vooral maatschappelijk georiënteerd: vanaf 2011 als manager Operatie bij BREED Nijmegen, de sociale werkvoorziening met 2200 SW-medewerkers. Daar was hij tevens betrokken bij de samenvoeging van BREED met de afdeling Werk van de gemeenten in het Rijk van Nijmegen tot het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.

Als manager bij het Werkbedrijf Nijmegen vervulde hij de laatste jaren verschillende adviesopdrachten binnen het sociaal domein. Over zijn nieuwe baan bij Tiem zegt Martin Post: “Ik ben blij met deze mooie en verantwoordelijke uitdaging. Samen met de werkgevers bieden we in Zwolle steeds meer mensen passend werk.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button