112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man in babyblauwe oude auto valt meisje lastig in Stadshagen

Zwolle – In de Breecamp buurt in Stadshagen is donderdagmiddag rond half vier een jong meisje lastig gevallen. Het voorval gebeurde aan de Jac P. Thijsselaan. Dat vertelt Mauricio de Koning, de vader van het meisje op zijn Facebook account.

Zijn dochter werd aangehouden door de man. Hij bood geld aan het meisje om met hem mee te gaan. Ook wou hij zijn geslachtsdeel laten zien. De oudste zoon van Mauricio zag het gebeuren en was gelukkig net op tijd om in te grijpen.

“Politie en buren hebben geholpen om de man te vinden. Helaas is dat nog niet gelukt.” zo schrijft Mauricio op zijn account. Ook laat hij weten dat er meerdere meldingen binnen zijn gekomen over de praktijken van de man.

Zo laten mensen in de reacties weten dat hij een maand terug gesignaleerd is aan de Rembrandtlaan terwijl hij daar kinderen lastig viel.

Volgens Mauricio zou de kinderlokker in een baby blauwe oude auto rijden.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button