LifestyleNieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Lezing ´Pubergedrag en de ontwikkeling van de hersenen´

Woensdagavond 19 november

Woensdagavond 19 november geeft Peter la Roi van BrainSense de lezing Het puberbrein in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle. Hij geeft handvatten en tips in het omgaan met pubers.

Het puberbrein

Ouders en pubers! Is er een grotere tegenstelling? Soms lijkt het wel of je een compleet vreemde in huis hebt. Pubergedrag heeft alles te maken met de ontwikkeling van de hersenen bij pubers.

Bij deze lezing krijg je meer inzicht in hoe de hersenen bij pubers werken en krijg je handvatten en tips voor het omgaan met pubers. Het wordt duidelijk waarom pubers moeite hebben met plannen, zich niets van jou als volwassene lijken aan te trekken. Ze lijken lui en in een handomdraai van stemming kunnen wisselen. Maar ook waarom ze alles begrijpen van de meest ingewikkelde internettechnologie en denken dat ze de wereld écht kunnen veranderen.

Meer informatie is te vinden op de site www.brainsense.nl.

Bibliotheek Zwolle
De lezing Het puberbrein begint woensdag 19 november om 20.00 uur in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle (Diezerstraat 80) en duurt tot 22.00 uur. De entree bedraagt 6,00/5,00 euro (Voordeelmetjebiebpas). Reserveren is gewenst en mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button