Nieuws uit ZwolleVoorpagina

De leukste evenementen van dit weekend

Lunchconcert Stadkamer Zwolle

Op vrijdag 16 februari verzorgt het Majorah trio het lunchconcert in de zaal van Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1a, Zwolle. Klik hier voor meer informatie. 

3FM-lievelingen The Overslept voor optreden naar Hedon

De poprockband The Overslept uit Hilversum komt op vrijdag 16 februari een optreden geven in Hedon te Zwolle. Momenteel heeft The Overslept veel steun van radiozender 3FM die de band op de vijfde plek van hun Live List 2018 plaatst. De Live List 2018 is een lijst met de bands waarvan 3FM vind dat je hun liveoptredens het komende jaar niet mag missen. Klik hier voor meer informatie. 

Peperbuswandeltocht

 

 

 

 

 

 

 

De traditionele Peperbuswandeltocht van de Zwolse Wandel Verenigingen wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 17 en zondag 18 februari a.s. Men kan uit de volgende afstanden kiezen: 5 – 10 – 15 – 20 – 30 kilometer. Klik hier voor meer informatie.

Opening Happietaria in Zwolle

Happietaria Zwolle opent dit jaar haar deuren in Eureka! 17 februari tot en met 17 maart mogen wij ons weer inzetten voor het goede doel. Klik hier voor meer informatie.

De Alliantie presenteert debuutalbum Mooi Toch in thuisbasis Hedon

De Alliantie stond afgelopen zaterdag voor de tweede maal in korte tijd op de speelplaats van 3FM. Tijdens het radioprogramma van DJ Frank van der Lende liet de Zwolse rapformatie weten hun debuutalbum op zaterdag 17 februari te presenteren in thuisbasis Hedon. Kaartverkoop is per direct gestart via hedon-zwolle.nl en de Plato in Zwolle. Klik hier voor meer informatie.

     

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button