Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Leren leren

Een gebruiksaanwijzing van het brein

Dinsdagavond 28 oktober geeft Peter la Roi van BrainSense de lezing Leren leren in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle. Hij laat je kennismaken met breinvriendelijke technieken om gemakkelijk, effectiever en met meer plezier te leren.

Leren leren

Weet je het nog hoe je het voor elkaar kreeg om het huiswerk af te hebben en te leren voor een toets? De meeste van ons ontdekken het door schade en schande. Met onze kinderen is dit veelal niet anders. Als je weet hoe je brein werkt, wordt leren veel gemakkelijker, effectiever én leuker.

In deze afwisselende lezing leert Peter la Roi de gebruiksaanwijzing van het brein. Je ontdekt de ongekende capaciteit van je brein waardoor je sneller en effectiever informatie kunt verwerken. Peter la Roi laat je zien en ervaren hoe je met Mindmapping, snellezen en geheugentechnieken meer kan bereiken met minder energie en inspanning. Meer informatie is te vinden op de site brainsense

De lezing Leren leren begint dinsdag 28 oktober om 20.00 uur in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle (Diezerstraat 80) en duurt tot 22.00 uur.
De entree bedraagt 6,00/ 5,00 euro (Voordeelmetjebiebpas). Reserveren is gewenst en mogelijk via bibliotheek Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button