BinnenstadKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Langhuis nieuwe kantoor Stadswandelingen Zwolle

Zwolle – Het Langhuis aan de Goudsteeg is het nieuwe kantoor van Stadsrondleidingen Zwolle.

“We zijn heel blij met de samenwerking met het Langhuis. Een plek om te werken een plek waar gidsen van Rondleidingen Zwolle even binnen kunnen lopen voor een bak koffie, een plek waar we als Stadsrondleidingen Zwolle thema avonden kunnen houden over Zwolse onderwerpen,” zegt Corry Gillissen, de coördinator van Stadswandelingen Zwolle.

Voor het bestuur van het Langhuis betekent de samenwerking reuring, ook als er geen exposities zijn. “Een leeg gebouw is een dood gebouw,” aldus het bestuur.

Huur wordt er dan ook niet betaald. In ruil voor het gebruik van de ruimte zullen de stadsgidsen zo nu en dan worden ingezet voor vrijwilligerswerk bij het Langhuis.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button