Nieuws uit ZwolleSportVolleybalVoorpagina

Landstede Volleybal oefent tegen nummer vijf Duitse Bundesliga

Tweevoudig landskampioen Landstede Volleybal heeft zondag 14 september een presentatiewedstrijd voor het thuispubliek. Het team van trainer Redbad Strikwserda speelt om 14.00 uur in het eigen Landstede Sportcentrum tegen SWD Powevolleys Düren, dit is de nummer vijf van de Duitse Bundesliga.

Voor de fans is deze wedstrijd een uitgelezen kans om kennis te maken met de zeven nieuwe spelers van het Zwolse team: Wouter ter Maat (Rivo), Dennis Borst (Lycurgus), Frits van Gestel (Orion), Tom van den Boogaard (Taurus), Frank Lubberts (Dynamo), Wessel Blom ( Fusion) en Sandor van Straten (Reflex). Bovendien is deze wedstrijd tegen Düren voor Landstede Volleybal een goede wedstrijd om te kijken hoe het er voor staat met het team, want de Duitse competitie is een stuk sterker dan de Nederlandse eredivisie.

Tot nu toe ging het goed in de voorbereiding op volleybalseizoen 2014/2015. Sinds begin augustus werden er al oefenwedstrijden gewonnen tegen Talentteam (4-0), Prins/VCV (4-1) en Rivo Rijssen (4-0). Tijdens een trainingsweekend in Duitsland verloor het team van Strikwerda tweemaal met 3-1 van TV Ingersoll Bühl. De derde confrontatie met de nummer vier van Duitsland werd daarentegen overtuigend gewonnen met 4-0.  De aanvang van de oefenwedstrijd is zondag 14 september om 14.00 uur. De toegang is gratis. De balie in het sportcentrum is wel geopend voor de verkoop van seizoenskaarten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button