Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Vanavond lezing hersentumoren door Isala Publieksacademie in Odeon

Vanavond om 19.30 wordt er in het Odeon theater een lezing gegeven over hersentumoren. De laagdrempelige lezing wordt verzorgt door de Isala Publieksacademie en is vrij toegankelijk voor iedereen. U kunt zich aanmelden via de website of u zelf vanavond voor aanvang nog melden bij de balie van het Odeon.

De lezing is speciaal voor patiënten, familieleden van patiënten en andere belangstellenden. Er wordt op zeer laagdrempelige wijze voorlichting gegeven. Bent u niet in de gelegenheid om te komen dan is het ook mogelijk om de lezing vanavond live via de website van de Isala Publieksacademie te volgen.

De sprekers Aja Otten (neuroloog), Wimar van den Brink (neurochirurg) en Tom Aalders (neurochirurg) gaan vanavond in op de diagnostiek, behandeling en nazorg van primaire hersentumoren. Dit zijn kwaadaardige tumoren die niet uitzaaien. Daarbij komen ook nieuwe operatietechnieken als fluorescentie-techniek en wakkere craniotomie aan de orde. Uiteraard staan ze u graag te woord tijdens de vragenronde en na afloop van de lezing.

Tijdens de avond zijn er ook een aantal stands van onder andere Vereniging Hersenletsel.nl, InteraktContour, Nazorgcentrum IntermeZZo en het Isala Oncologisch centrum. 

Het programma

19.00 uur Zaal open
19.30 uur Lezing eerste spreker
20.15 uur​ Pauze met een drankje​ ​
20.30 uur​ Lezing tweede spreker, aansluitend vragenrondje​ ​
circa 21.30 uur​ Afsluiting​ ​

Website Isala Publieksacademie

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Altijd direct op de hoogte van het spraakmakende en laatste nieuws uit Zwolle? Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Ja prima! Nee