Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit Zwolle

‘Kunst in de Kijker’ met kunstenares Jeanine van Dalen #12

Presentatie: Mariekus

Zwolle – In deze twaalfde aflevering van “Kunst in de Kijker” maakt verslaggeefster Mariekus kennis met kunstenares Jeanine van Dalen. Ze ging naar de oude Statenzaal in de Diezerstraat om haar daar te ontmoeten.

Jeanine vertelt onze verslaggeefster Mariekus over haar leven als kunstenares. Jeanine organiseert veel ‘kunst en cultuur evenementen’ in Zwolle. Ook exposeerde ze haar kunstwerken al eens in Museum de Fundatie.

Mariekus: “Haar werk is strak, netjes en er zit ontzettend veel beweging in. Het is heel kundig in elkaar gezet. Sommige objecten kan je zelfs omschrijven als mysterieus en sprookjesachtig.”

Het programma ‘Kunst in de Kijker’ wordt iedere twee weken uitgezonden op RTV Focus Zwolle. Presentatrice Marieke Hiemstra laat u in iedere aflevering op verrassende wijze kennis maken met een bijzondere kunstenaar uit Zwolle. Een lach, een traan, een goed verhaal, het pad van de kunstenaar!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button