Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Kunst in de Kijker’ met kunstenaar Erik Neimeijer #11

Presentatie: Mariekus

Zwolle – In deze elfde aflevering van “Kunst in de Kijker” maakt verslaggeefster Mariekus kennis met kunstenaar Erik Neimeijer. Ze ging naar het Herman Brood Museum om hem daar te ontmoeten. Ook Hans la Faille, de drummer van Cuby + Blizzards, komt nog even voorbij.

Erik vertelt onze verslaggeefster Mariekus GO over zijn leven als kunstenaar en onthult wat zijn grote droom is. Behalve kunstenaar is Erik ook bekend van de Sallandse rockband Bökkers.

Mariekus: “Erik maakt prachtige kunstwerken met warme kleuren, een geheel eigen stoere stijl met een exotisch tintje. Op dit moment zit Erik op Bonaire waar hij een prachtige expositie heeft. Erik is een artiest waar wij in de toekomst nog veel meer van gaan horen!”

Het programma ‘Kunst in de Kijker’ wordt iedere twee weken uitgezonden op RTV Focus Zwolle. Presentatrice Marieke Hiemstra laat u in iedere aflevering op verrassende wijze kennis maken met een bijzondere kunstenaar uit Zwolle. Een lach, een traan, een goed verhaal, het pad van de kunstenaar!
Mariekus GO en Erik Neimeijer.

Hans la Faille en Erik Neimeijer.
Foto’s © Peter Denekamp
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button