Kunst & CultuurKunst in de kijkerNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Kunst in de Kijker’ met fotografe Ursula van de Bunte #9

Presentatie: Mariekus

Zwolle – In deze negende aflevering van “Kunst in de Kijker” maakt verslaggeefster Mariekus kennis met fotografe Ursula van de Bunte. Ze ging naar Kampen om een kijkje te nemen in haar atelier.

Mariekus: “Ursula maakt van een foto een geweldig stil leven! Wanneer je kijkt naar het werk van deze fotografe dan zie de oude meester er in terug met het verhaal van deze tijd. Ursula heeft de droom om nog een keer in Museum de Fundatie  te mogen exposeren. Dat zou  voor haar een geweldige eer zijn.”

Het programma ‘Kunst in de Kijker’ wordt iedere twee weken uitgezonden op RTV Focus Zwolle. Presentatrice Marieke Hiemstra laat u in iedere aflevering op verrassende wijze kennis maken met een bijzondere kunstenaar uit Zwolle. Een lach, een traan, een goed verhaal, het pad van de kunstenaar!

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button