Nieuws uit ZwolleSportVoorpaginaZorg & Welzijn

Kom met PEC Zwolle in actie voor Voedselbank

Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens. Veel kinderen gaan dagelijks zonder ontbijt naar school. Ontelbare gezinnen zijn aangewezen op hulp van de Voedselbank. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, zijn de Voedselbanken afhankelijk van giften en donaties. Helaas groeit het aantal gezinnen wat deze hulp hard nodig heeft. Daarom roepen we iedereen op om, met de feestdagen in het vooruitzicht, samen met PEC Zwolle United in actie te komen.

Door de regionale omroepen in Nederland, waaronder RTV Oost, is de actie ‘Samen voor de Voedselbank’ opgezet. In de gehele provincie worden verzamelingslocaties ingericht om zo veel mogelijk levensmiddelen in te zamelen. Ook PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de club, werkt hier graag aan mee. Maar dat kunnen we niet alleen….. Jij doet toch ook mee?

Op vrijdag 19 december vindt er bij het IJsseldelta stadion een grote inzamelingsactie plaats voor de Overijsselse Voedselbanken. Van 10.00 tot 19.00 uur staan wij klaar om de levensmiddelen van het speciale boodschappenbriefje in ontvangst te nemen. Dit lijstje en meer informatie over de actie vind je op www.pecselfie.nl.

Hier kun je bijvoorbeeld leuke selfies plaatsen. Laat zien wat jij doneert en nodig al je vrienden en familie uit om ook levensmiddelen te komen brengen. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat mensen die het zich niet kunnen veroorloven toch een extraatje krijgen in de decembermaand.

PEC Zwolle United. Voor mensen, door mensen. United voor de Voedselbank.

Meer informatie over deze actie vind je ook op www.rtvoost.nl/voedselbank .

 

PEC Selfie

Gerelateerde artikelen

Back to top button