Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Kingsley Ehizibue tekent tweejarig contract bij PEC Zwolle

Vleugelverdediger Kingsley Ehizibue heeft vrijdag zijn eerste profcontract getekend bij PEC Zwolle. De speler, afkomstig uit de Zwolse voetbalacademie, blijft zodoende de komende twee seizoenen aan de club verbonden. Ehizibue maakte vorig seizoen in de bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg zijn debuut in het eerste elftal van PEC Zwolle. In totaal kwam hij in vier officiële duels in actie.

Ehizibue is zeer te spreken dat hij de komende twee seizoenen voor PEC Zwolle speelt: ,,Het is erg fijn dat PEC Zwolle toekomst in mij ziet en dat ik hier de kans krijg om mij verder door te ontwikkelen. Als jeugdspeler droomde ik ervan om een profcontract af te dwingen. Dat dit nu ook is gelukt voelt voor mij als een droom die uitkomt. De komende jaren streef ik er naar om een vaste waarde te worden.”

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is content dat Ehizibue langer bij de club blijft: ,,Het is mooi dat er opnieuw een speler uit de eigen voetbalacademie doorstroomt naar de hoofdselectie van PEC Zwolle. Kingsley heeft vorig seizoen al ervaring opgedaan in de Eredivisie en krijgt in Zwolle de tijd om zich verder te ontwikkelen. We zijn blij dat hij bij PEC Zwolle blijft.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button