LifestyleNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

[VIDEO] Kerstcircus Zwolle geeft vandaag eerste voorstelling

Het Kerstcircus Zwolle heeft de afgelopen dagen volledig nodig gehad om alles op te bouwen. Tot op het laatste moment moesten er vele handen aan te pas komen om de tent neer te zetten en in te richten. De zeer sterke wind van de afgelopen dagen bemoeilijkte de opbouw aanzienlijk. Maar vanaf vandaag kan het internationale kerstcircus van de familie Iarz dan toch de deuren openen op het Park de Wezelanden .

Het kerstcircus is een traditierijke kerstshow met acrobaten , jongleurs, trapezewerkers, clownerie en heel veel dieren.
Zo kan de bezoeker echte arabische paarden verwachten, dromedarissen, buffels en bijvoorbeeld papegaaien.
De familie Iarz laat in een 2 uur durende kerstvoorstelling een sprankelend kerstcircusfeest zien met passie voor nostalgie.
Een programma voor de hele familie met voor elk wat wils. Het kerstcircus bied plaats aan 800 personen en zal heerlijk verwarmd zijn.Verder kan de bezoeker in de pauze genieten van een hapje en een drankje in de  verwarmde circusfoyer.

Het circus is een zeer gemêleerd gezelschap met artiesten uit onder andere Frankrijk, Italië, Tjechië en Roemenië. Allemaal mensen uit echte circusfamilies waarbij het vakmanschap van vader op zoon wordt doorgegeven.

Het kerstcircus staat nog de hele kerstvakantie op de Wezenlanden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button