Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

Keert Wichert aan het Rot terug in de Zwolse politiek?

Zwolle – Hij was ooit al eens burgerraadslid voor Swollwacht en zelfs heel kort raadslid. En hoewel hij ondertussen een flink stuk ouder is, denkt hij er serieus over om opnieuw een politieke rol te spelen in zijn geliefde Zwolle. Wichert aan het Rot: “Ik zou heel graag op de lijst van Swollwacht gaan staan. Maar als ik dan genoeg stemmen krijg, vind ik dat ik dan ook in de raad moet gaan zitten.” En dat gaat de ‘ouderenambassadeur’ uit Westenholte net te ver. Hij ziet zichzelf meer als een soort van burgerraadslid met als speciale portefeuille Ouderenbeleid, eventueel aangevuld met Sport.

Wichert sprak over zijn hernieuwde politieke aspiraties in Zwolle Actueel, het actualiteitenprogramma dat iedere werkdag van 12 tot 13 uur wordt uitgezonden op RTV Focus.

In datzelfde gesprek ging het natuurlijk ook over al die activiteiten die De Vrienden van WEW organiseerden in de afgelopen anderhalf jaar en hun plannen voor de toekomst. Zo komt erin het weekend van 9 en 10 oktober een Dweilorkestenmarathon langs een groot aantal verzorgingshuizen in Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button