Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Jouw kind fitter, gezonder en blijer

LEFF is voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud, die boven een gezond gewicht zijn, en voor hun ouders. De kinderen hebben een gewicht dat niet past bij hun lengte en leeftijd. Zorgverleners noemen dat overgewicht of obesitas.

Fit, blij en gezond
Het is belangrijk om te werken aan een gezonder gewicht. Zodat deze kinderen zich net zo fit, gezond en blij gaan voelen als andere leeftijdsgenoten.

Coachen en trainen
Onder leiding van projectcoördinator Sandra van der Velden zullen er ongeveer 10 gezinnen mee doen aan de training. Helga van den Berg zal als LEFF-coach de gezinnen coachen en trainen op voeding en gedrag. Het sportieve gedeelte van de training zal onder leiding van beweegcoach Koen Tip van Sportservice Zwolle plaats vinden. Frank van der Snel zal Koen en Helga gaan assisteren.

Veilige omgeving
Bij LEFF willen we meer gezinnen ondersteunen om gezondere keuzes te maken en actiever te worden. We hebben respect voor elkaar en we zorgen voor een veilige omgeving waarbij iedereen zich prettig voelt. We oordelen niet en leggen geen regels op. Bij LEFF worden kinderen en ouders fitter, gezonder en blijer.

LEFF Zwolle
LEFF Zwolle start op woensdag 24 september in brede school Het Wonderwoud. Dit is een kennismakingsbijeenkomst. Aanmelden kan daarom nog tot en met vrijdag 26 september, want de eerste echte inhoudelijke bijeenkomst is pas op maandag 29 september. De groep komt vanaf dan iedere maandag en woensdag samen van 16.00 tot 18.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button