Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

Jim Brinkhof nieuwe assistent-trainer PEC Zwolle Vrouwen

Zwolle – Jim Brinkhof wordt de nieuwe assistent-trainer van PEC Zwolle Vrouwen. Brinkhof neemt daarmee het stokje over van Joran Pot, die dit seizoen voor het eerst als hoofdtrainer voor de groep staat.

Brinkhof (25) zal tevens Jong PEC Zwolle Vrouwen onder zijn hoede gaan nemen. Dat team werd vorig seizoen nog getraind door Sebastiaan Borgardijn, die op zijn beurt de rol van technisch manager is gaan bekleden.

Borgardijn over de aanstelling van Brinkhof: “Jim is geen onbekende voor ons, aangezien hij vorig seizoen al betrokken was bij Jong PEC Zwolle Vrouwen. Hij is jong, ambitieus maar heeft ook al de nodige ervaring opgedaan in het trainersvak als hoofdtrainer. Voor beide partijen is dit weer een mooie nieuwe stap in een hopelijk prettige samenwerking.”

Brinkhof: “Ik ben heel blij dat ik bij PEC Zwolle Vrouwen de kans krijg om mijzelf verder door te ontwikkelen. Vorig seizoen was ik al betrokken bij de beloften. Ik heb hier met veel plezier gewerkt en daar een goed gevoel aan overgehouden. Dat bleek gelukkig wederzijds, waardoor ik nu een volgende stap mag maken. Ik kijk er naar uit om als assistent van Joran bij het eerste elftal en als hoofdtrainer van Jong PEC Zwolle Vrouwen, mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij PEC Zwolle.”

Bron
PEC Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button